Lični trener

Odgovori na vaša česta pitanja u vezi sa treningomOdgovori na vaša česta pitanja u vezi sa treningom

Feb 07, 2016

U poslednjih nekoliko nedelja stigao mi je veliki broj poruka od vas. Primetio sam da se određena pitanja ponavljaju kod svakog od vas pa sam u ovom tekstu rešio da vam uštedim vreme i ovde odgovorim na njih. Pitanja se uglavnom odnose na adresu mog fitness centra, zakazivanje treninga, trajanje treninga i naravno, plaćanje treninga.


LOKACIJA TERETANE U KOJOJ RADIM


Fitness centar The GYM se nalazi na Zvezdari (Bulevar kralja Aleksandra 312). Sa obe strane fitness centra postoje parkinzi koji se ne plaćaju i ne postoji šansa da nemate gde da se parkirate jer slobodnih mesta uvek ima! Na 10 metara od teretane nalaze se tramvajsko i autobusko stajalište linija 5, 6, 7, 14, 79, E4. Na 200 metara udaljenosti od teretane nalazi se stajalište autobusa 46 i 55, a nekoliko ulica nas delio od stajalista trolejbusa 19,21,22,29 u Ulici Vojislava Ilica.


ZAKAZIVANJE TRENINGA


ZAKAZIVANJE TRENINGA

Pitanja u vezi sa zakazivanja se odnose na više stvari:
1.Da li morate lično da dodjete da biste zakazali prvi trening?
Ne morate doći lično! Razgovor i zakazivanje prvog treninga možemo obaviti telefonom, putem mail-a, na mojoj zvaničnoj facebook stranici ili instagram profilu. Tu se, pre svega, upoznajemo sa vasim željama, trenutnim fizičkim stanjem i formom, kao i vašim dnevnim obavezama i stilom života. Na osnovu svega ovoga i nakon testiranja koje izvršimo na prvom treningu ja pravim program rada prilagođen vama i vašim ciljevima.
2.Da li su termini treninga fiksni ili se mogu menjati?
Termini treninga se mogu menjati! Potrebno me je blagovremeno obavestiti i dogovoriti se sa mnom o novom terminu treninga u skladu sa vašim i mojim obavezama. Čest je slučaj da vežbači jedne nedelje rade pre, a druge popodne, ali to ne stvara nikakav problem sto se treniranja tiče.
3.Šta se dešava u slučaju otkazivanja treninga?
Trening se mora otkazati najkasnije 2h pre njegovog početka! U slučaju da se to ne desi trening se naplaćuje kao održan!
4.Šta ako zakasnite na zakazani trening?
:) uh :) Ja sam od onih trenera kojima je najbitniji rezultat svojih klijenata i u većini slučajeva izlazim u susret što se ovog problema tiče. Problem nastaje kada se on učestalo ponavlja. Tu važi sledeće pravilo: Trening se ne produžava za vreme koliko je vežbač kasnio i više od 29 minuta kašnjenja računa se kao kasno otkazan trening.


TRAJANJE TRENINGA


Treninzi traju od 80 do 120 min u zavisnosti od vašeg trenutnog fizičkog stanja, forme i vaših ciljeva!


PLAĆANJE TRENINGA


Treninzi se uvek plaćaju unapred.


comments powered by Disqus